Alles wat je moet weten over de warmtepompboiler, vind je in dit e-book

Wist je dat een warmtepompboiler een interessante én duurzame oplossing is voor je sanitair warm water? Hoe werkt zo’n toestel? Wat zijn de voordelen ervan? Hoeveel kost het? We geven je graag antwoorden op deze en veel andere vragen!
Paul D.
30/01/2024 |

We gebruiken er veel van, bijna op elk moment van de dag, om te douchen, een bad te nemen of de afwas te doen en we noemen het “sanitair warm water” … Dat warme water voor huishoudelijk gebruik vertegenwoordigt gemiddeld 15% van onze energierekening! Meteen begrijp je waarom het zo belangrijk is om het juiste toestel te kiezen, bijvoorbeeld als je oude toestel het begeeft. Bovendien is een warmtepompboiler altijd een voordelige én milieuvriendelijke oplossing, in een nieuwbouw, als je renoveert of “gewoon” om je huidige installatie te verbeteren. Zoals de naam al zegt, werkt het toestel volgens het principe van de warmtepomp, maar dan zonder de beperkingen ervan.

Waarom is een warmtepompboiler een toekomstbestendige oplossing? En welke concrete voordelen levert dit toestel jou op? Waarom is het zo milieuvriendelijk? Welk model is ideaal voor jouw woning? Is het een goed idee om een warmtepompboiler te combineren met zonnepanelen? Hoeveel kost een volledige installatie? Hoeveel bespaar je ermee? En waarom zou je de installatie ervan aan ENGIE toevertrouwen? De antwoorden op al deze belangrijke vragen vind je in onze gratis gids.

Download onze gratis e-book en je weet alles!

Nog meer plannen? Ontdek dan ook onze gids die je vertelt hoe je jouw ideale verwarmingssysteem kiest.