Een checklist om zonder zorgen te verhuizen

Verhuizen doe je niet in een-twee-drie. Integendeel. Je begint meestal al maanden op voorhand met de voorbereidingen. En dankzij onze checklist zie je niets over het hoofd voor de grote dag!
Laetitia M.
23/03/2017 |

Verhuizen is veel meer dan alleen maar dozen vullen en eventueel een verhuisfirma kiezen. Je moet ook bepaalde administratieve formaliteiten vervullen bij de gemeente, je werkgever en je verzekeringsmaatschappij. En vergeet ook je energieovernamedocument voor  je gas- en/of elektriciteit niet! Misschien moeten er ook enkele werken uitgevoerd worden? Of zelfs een nieuwe school zoeken voor de kinderen? Allemaal stappen waar je je tijd voor moet nemen en waar je niet zomaar enkele dagen voor de verhuis aan begint.

Plannen, plannen en nog eens plannen

De gouden regel voor een geslaagde, efficiënte en georganiseerde verhuis? Start tijdig met je planning!

Een checklist bij de hand hebben, is daarom geen overbodige luxe. Zo weet je precies wat je drie maanden, een maand, twee weken of een week voor de verhuis moet doen. En zo vermijd je verrassingen de dag ervoor of op de grote dag zelf.

Dan rest er je enkel een verhuisdatum te prikken en alvast beginnen te dromen van je nieuwe stekje. Want dankzij onze handige checklist verhuis je zonder zorgen.