Je browser is verouderd

<p>Download de bijgewerkte versie van je&nbsp;browser.</p>

Klik hier

×

Tien jaar gegarandeerde opbrengst

Unieke garantie op zonnepanelen van ENGIE

Vraag een offerte voor zonnepanelen

Je zonnepanelen brengen minder op dan verwacht? Met SunSure betalen we je het verschil terug!

ENGIE garandeert je de opbrengst van je panelen en dat tot 10 jaar lang. Zo ben je 100% zeker van jouw investering. Minder opbrengst dan we berekend hebben? Geen zorgen – Sungevity betaalt je het verschil terug. De gemiddelde terugverdientijd van onze zonnepanelen is minder dan 10 jaar en met SunSure geniet je 10 jaar lang opbrengstgarantie. Zonnepanelen van ENGIE: een slimme investering!
Drie voordelen van SunSure,
de unieke opbrengstgarantie

10 jaar gegarandeerde 
opbrengst

Je bent 10 jaar lang 100% zeker van je opbrengst. 
Uniek in België!

Krijg het verschil
in euro’s
terugbetaald

Als de opbrengst van je zonnepanelen lager is dan voorzien, dan betaalt Sungevity je het verschil met het gegarandeerde rendement terug.

Nauwgezette opvolging van je productie

We monitoren je installatie het hele jaar door. Jaarlijks meten we hoeveel energie je hebt geproduceerd om te vergelijken met de verwachte opbrengst.
Hoe werkt onze opbrengst garantie SunSure?
Onze zonnepanelenexpert, Sungevity, berekent met gespecialiseerde software de ideale productiecapaciteit van je zonnepanelen. Op basis van dat resultaat weten ze hoeveel je zonnepanelen moeten opbrengen. Als de jaarlijkse opbrengst lager is dan 90% van de verwachte opbrengst, dan betaalt Sungevity je het verschil in euro’s terug. 10 jaar lang! De gemiddelde terugverdientijd van een installatie ligt tussen de 7 en 9 jaar. Je haalt dus zeker voldoende rendement uit je investering!

 

Hoe kiezen we samen
de beste zonnepanelen met thuisbatterij voor jou?

1

Offerte-aanvraag

Vraag je offerte voor zonnepanelen met thuisbatterij online aan.
2

Verkennend telefoongesprek

Onze Sungevity experten bellen je op om je noden en verwachtingen te bespreken.
3

Satellietbeelden

Aan de hand van satellietbeelden van je dak, je precieze dakoppervlakte, de hellingsgraad van je dak, het aantal schaduwuren, enz. maken wij je offerte.
4

Samen overlopen we je op maat gemaakte offerte

Tijdens dit gesprek overlopen we samen de technische informatie, het kostenplaatje, de garanties en beantwoorden we graag al je vragen.
5

Onze expert komt bij jou langs

Na aanvaarding van je voorstel komt onze expert bij jou thuis voor een grondige keuring. Zo nemen we je dak, je onderdak, je kabeltraject, enz. onder de loep.

6

Plaatsing van je zonnepanelen met thuisbatterij

Onze experts komen je zonnepanelen (en thuisbatterij) zorgvuldig plaatsen.
Veelgestelde vragen over de opbrengst garantie SunSure

Hoe kan ENGIE 10 jaar opbrengst garantie geven?

Wij gebruiken geavanceerde software om exact te berekenen hoeveel energie je zonnepanelen zullen produceren. Dit is afhankelijk van de oriëntatie van je dak, de schaduwen, je verbruik en het type zonnepanelen. Door de nauwkeurigheid van deze berekeningen durven wij de hoeveelheid energie voor 10 jaar te garanderen.

Wat als mijn zonnepanelen minder opbrengen?

Dan krijg je het verschil van onze partner Sungevity integraal gestort op je rekening. We berekenen dat bedrag op basis van de gemiddelde energieprijs gedurende het jaar waarin je panelen minder hebben opgebracht.

Is het weer in België geschikt voor zonnepanelen?

Misschien verwacht je het niet, maar het Belgische weer is geschikt voor zonnepanelen. Ze wekken namelijk niet alleen energie op op basis van zonnestraling maar produceren ook energie bij normaal daglicht. Zelfs als het bewolkt is.