Je browser is verouderd

<p>Download de bijgewerkte versie van je&nbsp;browser.</p>

Klik hier

×

Met volle energie
aan je zijde.

We bieden je daarom
deze oplossingen aan
.​

Momenteel is de situatie op de energiemarkt onstabiel en de prijzen zijn enorm gestegen. Dus is ENGIE er om je te helpen de impact van deze crisis op je budget te beperken.​

element-handout

element-handout

Mijn voorschot zelf aanpassen

element-profit

element-profit

Betaalopties
 

element-barchart-inspect

element-barchart-inspect

Minder verbruiken
 

element-prosume

element-prosume
Investeren
voor mijn toekomst

Door de gestegen energieprijzen is je maandelijkse voorschot waarschijnlijk te laag.

Om een onaangename verrassing bij je jaarlijkse afrekening te vermijden, raden we je aan meteen je voorschot aan te passen. Je kan het in enkele kliks verhogen via je ENGIE klantenzone*.

Betaalopties

We begrijpen dat het door de huidige economische toestand niet gemakkelijk is om de eindjes aan elkaar te knopen. Indien je problemen hebt om je energiefactuur te betalen, biedt ENGIE verschillende betaalopties aan. Je kan je betaalopties bekijken via je ENGIE klantenzone.

Minder verbruiken

Er zijn veel tips die je kunnen helpen je energieverbruik drastisch te verminderen en enkele honderderden euro’s per jaar te besparen. Apparaten in waakstand uitschakelen, diepvriezer ontdooien, slimme thermostaatregeling … Wist je dat je door je temperatuur met 1°C te verlagen, je tot 7% kan besparen op je energieverbruik?

Investeren voor mijn toekomst​

Ben je huiseigenaar? Wil je investeren in efficiëntere oplossingen voor energie die goed zijn voor je budget en het milieu? Ontdek onze oplossingen voor financiering waarmee je je betalingen kan spreiden bij de aankoop van een efficiëntere verwarmingsketel of zonnepanelen. Je kan zelfs profiteren van 0% JKP bij de aankoop van een nieuwe boiler!**

* Je vindt je login bovenaan op je facturen. Ben je je wachtwoord vergeten? Geen probleem, via deze link kan je een nieuw wachtwoord kiezen.
** Zie voorwaarden.

 

electrics

De federale regering voorziet maatregelen om de energiefactuur te verlichten. Welke maatregelen zijn het?

Waarom mijn maandelijks voorschot aanpassen als ik een vast of variabel energiecontract hebt? Ontdek onze voorbeelden.

De wereldwijde gas- en elektriciteitsmarkt zijn hoog: waarom?
De prijzen van gas en elektriciteit zijn heel hoog in België en overal in Europa, het is een situatie waar we sinds begin 2022 mee geconfronteerd worden. De geopolitieke spanningen tussen Rusland en Oekraïne, het langdurige onderhoud van kerncentrales in Frankrijk en de recordprijzen voor CO2-emissierechten veroorzaken een ongeziene stijging van de gas- en elektriciteitsprijzen.
Huidige situatie begrijpen