Geschenken op Valentijnsdag die voor een sterkere band zorgen

Deze 5 verbonden Valentijnsgeschenken zullen het hart van uw geliefde sneller doen slaan. Origineler dan bloemen, chocolade of parfum, nietwaar? 😉
Daphné C.
11/02/2020 |

Sint-Valentijn 2020 staat in het teken van intelligentie! Naast het traditionele aanbod zijn verbonden geschenken dit jaar de grote trend om je liefde te verklaren. Heb je nog geen idee wat voor verbonden Valentijnsgeschenk je aan je geliefde wilt geven? Wat dacht je hiervan?

1. Philips Hue Go
De ideale lamp voor een romantisch avondje

Met de Philips Hue Go kun je kiezen uit 16 miljoen kleuren en je verlichting aanpassen om een ingetogen en intieme sfeer te creëren voor Sint-Valentijn. Maar ook voor elk ander moment dat je bij je partner bent!

Pluspunt: de Hue Go is een echte nomade. Ze werkt zonder hub dankzij een geïntegreerde knop, met stekker of op batterij, en je kunt ze via je smartphone bedienen indien je een connectie maakt. Je kunt ze zelfs meenemen op een romantisch reisje!

Prijs op 50five.be: 69,95 €

2. Google Nest Mini
De perfecte assistent om je Valentijn te verrassen

 

Google Nest Mini is een slimme speaker. Je kunt hem vragen stellen, hem vragen om audioprogramma’s af te spelen of hem verbinden met andere intelligente voorwerpen. Dus hij is de nieuwe klusjesman! Hij kan je Valentijn adviseren welke kleding te dragen volgens het weer. Of je Valentijn verkeersinformatie bezorgen om naar het volgende afspraakje te gaan. Het ideale verbonden geschenk voor Sint-Valentijn om het dagelijks leven gemakkelijker te maken!

Volgend jaar kun je dus, in plaats van met je partner op restaurant te gaan, je spraakassistent vragen “OK Google, welk recept zal ik klaarmaken voor Sint-Valentijn?” En aan het begin van de avond: “OK Google, start de playlist voor Sint-Valentijn!” En niet te vergeten “Hey Google, dim even het licht van de Philips Hue Go” 😉

We hebben de slimme speaker Google Nest Mini uitgetest en we zijn er verliefd op geworden. We hebben hem ook gevraagd wie Sint-Valentijn nu juist was. Antwoord: “Valentijn was een christelijke priester die gestorven is op 14 februari van het jaar 270. Hij was een vurig verdediger van de liefde en het huwelijk en werd door keizer Claudius veroordeeld tot de dood door onthoofding omdat hij in het geheim christelijke huwelijken had ingezegend. Paus Alexander VI maakt in 1496 Sint Valentijn tot de patroonheilige van de geliefden.” En als je wilt weten wanneer Sint-Valentijn wordt gevierd, dan bestaat daarover niet de minste twijfel: “Sint-Valentijn vindt plaats op vrijdag 14 februari 2020.” Als we hem daarentegen vragen “Wat moet ik doen voor Sint-Valentijn?” , dan is zijn antwoord: “Om eerlijk te zijn, ik weet niet hoe ik je daarbij zou kunnen helpen.” Dus wat dat betreft, moet je je plan trekken! 😉

Prijs van de grijze versie op 50five.be : 39€ in plaats van 59€ (met promocode ENGIEMINI20 die geldig is tot 15/02!!)

3. Een verbonden speaker Sonos
Om liefdesliedjes te beluisteren

De Sonos One Gen 2 is de slimme audio speaker die tot vijftig moderne muziekstreamingdiensten ondersteunt (Spotify, Deezer, Appel Music, etc.) en ook je favoriete radiozenders. Hij werkt via wifi en kan worden bediend via de smartphone. Wat nieuw is, is dat de Sonos One voortaan met je stem bediend kan worden en dat je hem kunt verbinden met andere slimme toestellen. Uitgetest door ons koppel Nathalie en Cédric: de Sonos One. Liefde op het eerste gezicht!

Prijs op 50five.be: 229 €

 

4. De hybride smartwatch Withings Steel HR
Om je geliefde in vorm te houden

  

Welke sport je valentijntje ook beoefent, met de smartwatch Withings Steel kan hij of zij zijn of haar sportprestaties opvolgen. Hij/zij heeft bovendien keuze uit 30 activiteiten.

Dit sporthorloge meet de hartslag, de verbrande calorieën, de afgelegde afstand en tal van andere parameters. Deze info wordt vervolgens rechtstreeks op het scherm van het horloge weergegeven of in de speciale app.

De Withings Steel houdt ook je slaap in de gaten. Elke ochtend ontvangt je geliefde een "slaapscore” op basis van de slaapduur, het aantal keer dat hij of zij ’s nachts is wakker geworden en hoe diep zijn of haar slaap was. Deze smartwatch kan zijn eigenaar ook zachtjes wakker maken met enkele trillingen tijdens de meest aangewezen slaapcyclus. Kwestie van fris en monter uit bed te stappen!

Prijs op 50five.be: 179€

5. De klassieker: de slimme deurbel Ring

Wedden dat de deurbel Ring meteen het hart van je geliefde verovert? Hij is immers makkelijk te installeren en je kunt via je smartphone op elk moment zien wie er aanbelt. Superveilig dus, maar ook perfect om instructies te geven als je een pakketje verwacht bijvoorbeeld. Voor in appartementen is de Ring Door View Cam ideaal.

Prijs op 50five.be: speciaal voor Valentijn 129€ in plaats van 199€

Dus welk cadeau zal je je Valentijn op 14 februari geven?