UP van ENGIE door consumenten gekozen als Product van het Jaar 2020

UP van ENGIE, één pakket met groene energie aan een voordelige prijs, boxx-technologie en herstellingsdienst, is door 5000 consumenten gekozen als een van de Producten van het Jaar 2020!
Sébastien V.
12/02/2020 |

Het logo ‘Gekozen Product van het Jaar’ geniet bekendheid en vertrouwen bij het publiek. In 2020 behoort het UP-aanbod van ENGIE tot de gekozen innovatieve producten.

Het eerste energiepack waarmee je als gezin je energieverbruik beter kunt opvolgen en energie kunt besparen. UP werd gekozen door 5000 consumenten die werden geraadpleegd door het onafhankelijk instituut GfK om de winnaars te bepalen.

De 3 troeven van UP voor de consument

96% van de klanten beveelt UP aan!

Energie is een belangrijke kostenpost voor elk gezin. Toch weten de meeste van ons niet hoeveel we dagelijks verbruiken en wat dat werkelijk kost. Daarom is UP van ENGIE bijzonder interessant. Geen wonder dat het werd gekozen als Product van het Jaar 2020…

1. UP maakt gebruik van 100% slimme technologie

Het UP-contract omvat de slimme boxx-technologie, waarmee je inzicht krijgt in je energieverbruik. Dankzij de meest verkochte slimme thermostaat in Belgie kun je:

> je verwarming op afstand regelen. De verwarming vergeten uit te zetten toen je de deur uitging? Dat is geen probleem meer. Met je smartphone zet je de verwarming aan of uit of pas je de temperatuur aan, waar je ook bent!

> in real time weten hoeveel elektriciteit, gas en water je hebt verbruikt (in kWh, in m3 en in euro). Ook ontvang je elke maand een rapport op je smartphone, rechtstreeks in de app. Zo weet je op welke dag je het meeste hebt verbruikt, je kunt nagaan wat je huis verbruikt, ook als je niet thuis bent (want terwijl je slaapt, is je huis klaarwakker!), hoe vaak je de temperatuur van de thermostaat hebt aangepast en nog veel meer.

> worden gewaarschuwd als je meer verbruikt dan verwacht.

> het verbruik van je huishoudtoestellen in kaart brengen en weten of ze efficiënt met energie omspringen of niet. Misschien is het tijd om te investeren in een nieuw A+++ toestel?

> waterlekkages opsporen. Waterlekken kunnen waterschade in je woning veroorzaken, met nutteloze kosten in je gezinsbudget als gevolg. Zodra een mogelijk klein of groot lek wordt gedetecteerd, krijg je een waarschuwing per mail en sms.

In totaal zijn er 9 functies die van boxx een superslimme thermostaat maken.

2. Met UP heb je groene energie aan een voordelige prijs

Met UP kun je rekenen op groene, Belgische energie – en bovendien weet je zeker dat de prijs niet zal stijgen! De energieprijs ligt voor 4 jaar vast. Dat geldt zowel voor elektriciteit als voor aardgas. Goed nieuws dus voor de planeet en voor je portemonnee.

3. UP van ENGIE biedt 24u/24 en 7d/7 een herstellingsdienst

Een waterlek, een verwarmingspanne of een defect huishoudtoestel? Met UP kun je 24/7 terecht bij een herstellingsdienst. Een expert komt het probleem binnen de 24 uur verhelpen – en in noodgevallen zelfs binnen de 2 uur. En als bonus zijn alle herstellingskosten tot 650€ inbegrepen in UP!

Wat is de mening van consumenten over UP?

De consumentenreviews over UP zijn enorm positief. Het bewijs: 96% van de klanten beveelt UP aan! Neem bijvoorbeeld Fabienne: dankzij UP bespaart zij 36€/maand op haar elektriciteitsfactuur.

Dankzij UP bespaarde ik 36€/maand op mijn energiefactuur
play-fwd

Of neem Luc. In het begin was hij sceptisch, maar 6 maanden later maakte hij de balans op. 2 waterlekken hersteld zonder kosten, besparing op de verwarmingskosten, streng toezicht op energieverslindende apparaten: een totale besparing van 400€!

We zijn erg blij met ons UP-pakket
play-fwd