Ring, de slimme deurbel voor een veiliger huis

Dankzij Ring, de slimme deurbel, zie je nu op je smartphone wie er aanbelt en kun je zelfs praten met die persoon. Daarbij doet het er helemaal niet toe of je thuis bent, op je werk of ergens anders.
Daphné C.
02/03/2018 |

Hoe werkt een slimme deurbel?

Heeft er iemand aangebeld? Ring stuurt je meteen een melding op je smartphone. Vervolgens beslis jij of je een verbinding met geluid en beeld tot stand wil brengen met je bezoeker. Je hoeft daarvoor dus niet thuis te zijn.

Met een slimme deurbel merk je dus onmiddellijk of er verdachte dingen gebeuren aan je woning. Ze werkt eigenlijk als een gratis en draadloos bewakingssysteem. Bovendien kun je de bewegingsdetector activeren en een melding krijgen,indien gewenst, wanneer er een beweging is aan je deur..

Ring is gemakkelijk en snel te installeren

Ring is duidelijk veel meer dan een deurbel. Het is een videofoon die verbonden is met het wifi-netwerk van je woning. Voor de installatie van de Ring deurbel heb je geen ingewikkelde kabels nodig. En een installateur al evenmin! Hoe gemakkelijk en snel Ring te installeren is, zie je in onze video.

De 5 voordelen van een slimme deurbel

1. Grotere veiligheid. Je weet altijd wie er bij je aanbelt, ook als je niet thuis bent. Je kan met de bezoeker praten zonder de deur open te maken. Dat is handig, vooral ‘s avonds als er verkopers voor de deur staan.

2. Een pakje aannemen. Ben je op kantoor, maar verwacht je een pakje? Zeg de koerier die aanbelt dan waar of bij wie hij het pakje mag achterlaten.

3. Ring filmt! Als je wil, bewaart Ring de video’s 6 maanden in de cloud. Voor die extra service betaal je ongeveer 2,5€.

4. Batterijduur van een jaar. Ring beschikt over een eigen oplaadbare batterij, die je op enkele uren voor een heel jaar oplaadt via een usb-aansluiting.

5. Installeer Ring als een nieuwe deurbel of in plaats van de oude. Als je de bekabeling van je oude deurbel gebruikt, zul je de oude bel ook blijven horen. Was er nog geen kabel geïnstalleerd? Geen probleem, dan hoef je Ring alleen maar te verbinden met het hulpstuk Chime om een melodie te horen als iemand aanbelt.

Een keuze uit 4 kleuren

Ring is in diverse afwerkingen verkrijgbaar: zilver, antiek brons, brons of goud. Kies de kleur die best past bij jouw gevel.

De prijs van Ring

Ring kost 99€ op 50five.be.

Nu ook beschikbaar de 2de generatie: Ring 2: 199€. Ring 2 met Chime inbegrepen kost 238,95€.

De app is beschikbaar voor iPhone, iPad, Windows 10, macOS en Android.

Wil je je woning nog beter beveiligen? Verbind je slimme deurbel dan met een slim slot.