Gratis gids “Hoe verbeter je de prestaties van je verwarming?”

In onze speciale gids over verwarming lees je alles om te kunnen genieten van een performante verwarming. Hoge prestaties met efficiëntie, zuinigheid en comfort. Droom jij daar ook van?
Paul D.
20/09/2019 |

Een cv-ketel in topconditie voor maximaal comfort!

Eén miljoen cv-ketels in België is 15 jaar of ouder. Dat betekent dat hun prestaties verminderen en dat ze meestal aan vervanging toe zijn. Maar ook jongere verwarmingsketels kunnen een slecht rendement halen, vooral als ze niet worden onderhouden. Dit is het geval bij één Belgische woning op twee, hoewel dit onderhoud wettelijk verplicht is … Er zijn bovendien 4 goede redenen voor regelmatig onderhoud  van je ketel.

Je cv-ketel vervangen of onderhouden voor betere prestaties

In veel van onze woningen staat dus een verwarmingssysteem dat verre van efficiënt functioneert. Resultaat: risico op pannes van je cv-ketel, je ketel verbruikt te veel gas of stookolie, heeft een kortere levensduur, stoot mogelijk het gevaarlijke koolstofmonoxide uit, …

Om je te helpen zorg te dragen voor je verwarmingssysteem en het beter te laten presteren, hebben wij voor jou een speciale gids samengesteld om alles te weten over een efficiënte verwarming.

Alle tips om de juiste verwarming te kiezen

In deze praktische gids van een twintigtal pagina’s helpen wij je om de beste keuzes te maken en de juiste reflexen te hebben, zodat je gas- of stookolieverwarming beter presteert, zonder in te boeten aan efficiëntie, zuinigheid en, vooral, comfort. Bovendien is deze gids gratis! Je hoeft hem enkel hier te downloaden.

Veel leesplezier!