Ik ben mijn login vergeten.

Ben je klant bij ENGIE, heb je al ingelogd op je klantenzone, maar ben je je login en/of wachtwoord vergeten?
Vul dan je e-mailadres in via deze link. We zullen je inloggegevens controleren en je een e-mail sturen om je login en/of wachtwoord opnieuw in te stellen.

Je hebt nog geen klantenzone aangemaakt?
Wil je toegang tot je klantenzone en is dit je eerste keer inloggen? Dan heb je je klantnummer en activatiecode nodig. Deze staan linksboven op de eerste pagina van je factuur onder "Je activatiecode" indien je nog nooit bent ingelogd.
Indien je je wel al ingelogd hebt vind je daar "Je login".

Ze worden ook vermeld op het document van je contract onder Klantgegevens, Activatiecode Klantenzone of in het jaarlijkse overzicht van de details van je contract onder Jouw Gegevens, Klantenzone.

Je login opvragen