Hoe controleer ik de softwareversies?

Als je wilt nakijken of boxx en zijn componenten beschikken over de laatste softwareversies, dan kan je dit nakijken door de volgende opties te doorlopen:

Voor boxx en de ketelmodule

Druk op Menu  > Instellingen > Software. Daar zie je dit.

Als er een nieuwe softwareversie beschikbaar is, zal de knop Update verschijnen. Druk gewoon op de knop Update om de nieuwe versie te downloaden.

Is deze knop niet aanwezig, dan zijn de componenten up-to-date.

LET OP! De update duurt even. Druk niet op de resetknop en zet boxx niet uit tijdens het updaten.

Normaal gezien, hoef je je boxx niet zelf te updaten want boxx download en instaleert automatisch nieuwe software versies. Echter blijven manuele updates mogelijk.

Voor de metermodule

Druk op Menu > Instellingen > Energiemeting. Het volgende scherm verschijnt.

Druk op het potloodje naast de lijn Meetmodules. Het volgende scherm verschijnt.

Als er een nieuwe software versie beschikbaar is, verschijnt er een blauw vierkant naast de te updaten metermodule. In dit voorbeeld dient de derde metermodule geüpdatet te worden. Klik op het blauwe vierkant om de update te installeren.

Is deze knop niet aanwezig, dan zijn de componenten up-to-date.

LET OP! De update duurt even. Zet de metermodule niet uit tijdens het updaten.

De automatische update is niet beschikbaar voor de metermodule, enkel voor het boxx scherm. Voor de metermodule, moet je het manueel updaten.