Hoe moet ik een account aanmaken voor de boxx-app?

• Om de boxx-app te kunnen gebruiken, moet je een nieuwe account aanmaken via de boxx-app. Open hiervoor de boxx-app en klik onderaan op ‘Account aanmaken’
  • Er wordt een nieuwe pagina geopend waar je een e-mailadres (dit wordt je gebruikersnaam) en een wachtwoord moet opgeven. Je kunt zelf kiezen welk e-mailadres en wachtwoord je wilt gebruiken. Je moet wel onmiddellijk toegang hebben tot het ingevoerde e-mailadres. Druk na het invoeren van beide elementen op Ga verder.
  • In stap 2 moet je het displaynummer van je boxx en je ENGIE Electrabel-klantnummer invoeren.
    • Het displaynummer van je boxx kun je terugvinden door te klikken op Menu > Instellingen > Productversie (in de linkerkolom) > Displaycode (deze begint met qba-…).
    • Je ENGIE-klantnummer vind je terug op een van je facturen of in de Online klantenzone.
  • Wanneer je deze gegevens ingevoerd hebt, ga je verder met stap 3. Je ontvangt een verificatiemail op het opgegeven adres.
  • Klik op de link in de ontvangen e-mail.
  • De inschrijvingspagina wordt geopend.
  • Klik op de knop ‘Open de app’ om je aan te melden en de app te gaan gebruiken. Klik op Inloggen. Voer eerst de gebruikersnaam (je e-mailadres) in, dan het wachtwoord die je tijdens het registratieproces opgegeven hebt. Klik dan op Aan de slag.