Waar kan ik extra hulp vinden over het gebruik van de app?

Dit is heel eenvoudig: in de app, ga naar de Profiel pagina.

• Klik op "Meest gestelde vragen" (of hier) om deze op onze website te raadplegen, 24u/24 en 7d/7.
  • Vind je geen antwoord op je vraag? Klik dan in de Profiel pagina van de app op "Hulp via WhatsApp" om je vraag via WhatsApp te stellen. We helpen je dan zo snel mogelijk. Heb je geen toegang tot de Profiel pagina? Klik dan hier om ons over via WhatsApp over de Smart app te contacteren
  • Wens je met andere Smart app gebruikers je ideeën en gedachten uitwisselen of vragen stellen? Klik dan op "Facebook community" om naar de Smart app Facebook groep te gaan.