Ik heb een aansluitbare laadpaal; hoe voer ik mijn instellingen voor ‘Slim laden’ in?

In de Drive app kun je je instellingen invoeren op het "Dashboard" scherm. Je kan aangeven hoe je je auto wil opladen. Je kan de volgende instellingen configureren:

Starttijd:
Wanneer je de laadkabel aansluit op je auto, en na de eerste update met de Drive app, stoppen we met laden, en beginnen we weer na je ingestelde Starttijd.

Je kunt ‘Slim laden’ zonder een starttijd in te stellen. In dit geval begint het systeem na de eerste update tussen je auto en de Drive app direct met kalibreren. Hierna kunnen we de groenste en meest kostenefficiënte manier berekenen om je auto op te laden en het energienet in balans te brengen op basis van je laadsnelheid en voorkeuren.

Vertrektijd:
De vertrektijd is nodig wanneer je wil dat je auto-batterij een gewenst laadniveau bereikt wanneer je wenst te vertrekken. Stel je gewenst batterijniveau zo nauwkeurig mogelijk in op je verwachte vertrektijd. Als je je auto de volgende dag niet volledig hoeft op te laden, kan je een vertrektijd instellen op een specifieke datum en tijd in de toekomst.

Instellingen weekplanning:
Je kan deze functie gebruiken om je vertrektijden voor de hele week in te stellen. Een toegankelijk overzicht voor de komende week.

Activeer de Boost-modus
Als je wil dat je auto onmiddellijk begint met opladen, activeer je de Boost-modus. De Boost-modus zal het ‘Slim laden’-schema overrulen, zodat je auto direct begint op te laden zonder onderbrekingen.

De Boost-modus activeer je tijdens een ‘Slim laden’ sessie door op de drie bolletjes rechtsboven in het dashboardscherm te klikken.

Slim opladen in-/uitschakelen:
Soms wil je misschien tijdelijk stoppen met het gebruik van de app. Als je slim opladen uitschakelt, kun je plannen hoe lang je slim opladen gedeactiveerd wilt houden. Je kan ‘Slim laden’ uitschakelen door op de drie bolletjes rechtsboven in het autoscherm te klikken.