Binnenkort beschikbaar: Hoe kan ik inzicht krijgen in mijn historische slim geladen sessies?

Je kan een gedetailleerd overzicht van je ‘Slim laden’-sessies downloaden. We hebben een exportfunctie op het overzichtsscherm in de Drive app. Selecteer eerst het maand- of jaaroverzicht in de Drive app. Druk vervolgens op de knop "exporteren" om het overzicht automatisch naar het e-mailadres te sturen dat aan je Drive-account is gekoppeld.