Kan ik mijn wagen zo snel mogelijk laden als ik dit wens?

Het kan zijn dat je haast hebt of een onverwachte afspraak. Als je in dat geval geen tijd hebt om ‘Slim laden’ te gebruiken, kan je dit uitschakelen door op de knop “. . .” in de rechterbovenhoek van het "Dashboard" -scherm. Zodra je ‘Slim laden’ hebt uitgezet, begint je voertuig direct met opladen en zal de Drive app het laadproces niet verstoren. Schakel daarna ‘Slim laden’ in, zodat je weer kunt genieten van de voordelen van ‘Slim laden’.

Je kan ook de Boost-modus activeren om zo snel mogelijk op te laden tot je ingestelde ‘Slim laden’-niveau.