Ik heb mijn dongle bevestigd maar het lampje brandt niet, wat moet ik doen?

Om privacy redenen is de P1 gebruikerspoort standaard gesloten door Fluvius. Indien dit het geval is kan deze geen data sturen, dan zal het lampje op je ENGIE dongle ook niet branden omdat deze dan ook niet van stroom wordt voorzien door de poort. Kijk hier hoe je de P1-gebruikerspoort van je digitale meter moet openen.

Woon je in Wallonië? Hier vind je de werkwijze om de P1-poort bij Ores of bij Resa te openen.

Je gebruikerspoort is open wanneer er een driehoek boven 'GP' staat op het scherm van je digitale elektriciteitsmeter (zie beeld).

Is je P1 poort open maar brandt het lichtje van de ENGIE dongle nog steeds niet dan is er wellicht een probleem met de ENGIE dongle. Contacteer ons via de knop ‘Hulp via WhatsApp’ in je profielpagina in de Smart app. Wij zullen nakijken wat er fout is en zullen je indien nodig zo snel mogelijk een nieuwe ENGIE dongle bezorgen.