Waarom vraagt ENGIE bij het activeren van de ENGIE dongle om mijn bluetooth en/of locatie data aan te zetten?

Om de ENGIE dongle te activeren moet deze eerst een verbinding maken met je WiFi netwerk. Je Smart app op je smartphone moet daarvoor eerst met je ENGIE dongle kunnen praten. Dit gebeurt in de eerste stap via een bluetooth verbinding. Daarom is het noodzakelijk om bluetooth aan te zetten op je smartphone.

Voor smartphone met Android versie lager dan 12 is het noodzakelijk om ook locatie data aan te zetten zodat je bluetooth je ENGIE dongle kan vinden . Dit kan je nadien gerust weer uitschakelen.