Hoe log ik mijn huidige sessie uit in de app?

Om uit te loggen, ga naar de "Profiel" pagina door op het mannetje in de navigatiebalk onderaan het scherm te klikken. Op de Profiel pagina, ga volledig naar beneden en klik op "Uitloggen". Je bent dan uitgelogd op het toestel waar je dit hebt uitgevoerd.

Je kan ook ineens uitloggen op alle apparaten waar je met jouw account actief ingelogd in de Smart app. Voor meer informatie zie de vraag: Hoe kan ik mijn account op alle toestellen ineens uitloggen?