Slim laden met een energiecontract met piek- daltarief

Beschik je over een energiecontract met tweevoudig uurtarief (met aparte prijzen voor piek -en daluren)? Je kan dit zien voor elke Laadlocatie onder ‘Instellingen’. In de rubriek "energietarief" zal hier automatisch "Dubbel tarief" zijn ingevuld. Je piek -en daluren en bijhorende tarieven worden automatisch door ENGIE in de app opgenomen.

Activeer je ‘Slim laden’, dan kan je de stekker steeds in de wagen steken wanneer je thuis bent ongeacht het uur. Met een tweevoudig uurtarief, laadt de Drive app automatisch zoveel mogelijk tijdens de voordeligste uren van je energiecontract zodat je bespaart op je energiekosten!

Op het Overzicht scherm vind je onder ‘Voordeel’ ook inzicht in wanneer en hoeveel geld je hierdoor hebt bespaard door op deze manier Slim te laden.